LYRIC

Kirtan Ki Hai Raat Baba Aaj Thane Aano Hai Bhajan Lyrics In Hindi (कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है भजन लिरिक्स हिंदी)

कीर्तन की है रात
कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।
कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया, सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको ।
दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया, सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको ।
सेवा में थारी, सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

कीर्तन की है तैयारी, कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता, कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो ।
कीर्तन की है तैयारी, कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता, कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो ।
भजना सू थाणे, भजाना सू थाणे,
म्हाने आज रिझानो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती, होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो ।
जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती, होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो ।
“नंदू” साँवरिया, “नंदू” साँवरिया,
थारो दास पुराणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।
कीर्तन की है रात, बाबा आज थाने आणो है,
थाने कॉल निभानो है, कीर्तन की है रात ।

Kirtan Ki Hai Raat Baba Aaj Thane Aano Hai Bhajan Lyrics In Hindi (कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है भजन लिरिक्स अंग्रेजी)

Kirtan ki hai raat,
baba Aaj thane aano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.
Kirtan ki hai raat,
baba Aaj thane aano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Darbar sawariya, Aiso sajo pyaro,
Dayalu aapko,
Seva mein sawariya,
Sagla khada deekhe
Hukam bus aapko.
Seva me thaari, Seva me thaari,
manhe Aaj bichh jano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

Kirtan ki hai raat,
baba Aaj thane aano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Kirtan ki hai tyari,
Kirntan kara jam kar,
prabhu kyu der karo,
Vado tharo data, Kirntan me aano ko,
Ghadi mat der karo.
Bhajana suthane, Bhajana suthane,
manhe Aaj rijhano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

Kirtan ki hai raat,
baba Aaj thane aano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Jo kuchh bane mahso,
Arpan prabu saro
Prabhu swikar karo
Nadan su galati, hoti hi aayi hai,
Prabhu mat dhayan dharo.
Nandu sawariya tharo,
Daas purano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.

Kirtan ki hai raat,
baba Aaj thane aano hai,
Thaane coll nibhano hai,
Kirtan ki hai raat.


Added by

Anju Thakur

SHARE

  1. Anju

    June 17, 2021 at 4:29 am

    Please send lyrics of your bhajan kali aayi ee kali ne tur jana

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADVERTISEMENT

VIDEO